Inburgeringscursus in Venezuela - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Venezuela.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Venezuela.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Engels en Spaans voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Venezuela voor de aanvraag van een MVV visum.

Easy Dutch College
Leer Nederlands met Spaanstalige docenten. Taalcursus Nederlands voor je Spaanstalige partner of familielid voor het inburgerings examen buitenland.

Dutch Embassy in Venezuela
Nederlandse Ambassade in Venezuela

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Venezuela en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ‚Äčen het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com