Inburgeringscursus in Peru - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Peru.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Peru.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Engels en Spaans voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Peru voor de aanvraag van een MVV visum.

Clases de Holandes en Lima
Nederlands leren in Lima - Peru

Dutch Embassy in Peru
Nederlandse Ambassade in Peru

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Peru en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ‚Äčen het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com