Inburgeringscursus in Israel - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Israel.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Israel.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Engels voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Israel voor de aanvraag van een MVV visum.

Prive Lerares Sanderijn
Ik heet Sanderijn, ben afgestudeerd te ‘s Gravenhage, Nederland, waar ik het Diploma Nederlands, Engels, Frans en Duits behaalde. Tot op heden weid ik mij aan het verrijken van mijn talenkennis. Als taaldocente Nederlands, Engels en Frans voor anderstaligen in Israël met ruim 18 jaar ervaring geef ik privé-les ter voorbereiding van het inburgeringsexamen in het buitenland.
Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek vloeiend Engels, Hebreeuws, Duits en Italiaans. Het liefst geef ik les aan Frans-, Engels- of Hebreeuws-taligen.

Dutch Embassy in Israel
Nederlandse Ambassade in Israel

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Israel en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ​en het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com