Inburgeringscursus in Guatemala - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Guatemala.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Guatemala.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Spaans voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Guatemala voor de aanvraag van een MVV visum.

Prive Lerares Esther
Mijn naam is Esther. Ik heb mijn Master studie (Algemene Cultuurwetenschappen) aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Ik ben geboren in Nederland maar woon sinds vier jaar in Guatemala Stad. Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring in het geven van Nederlandse les (om het inburgeringsexamen te halen en/of de taal te leren). Ik heb veel geduld en mijn leerlingen slagen over het algemeen met goede resultaten. Ik heb vooral ervaring in het geven van les aan Spaanstaligen, maar ik spreek ook vloeiend Engels.

Dutch Embassy in Guatemala
Nederlandse Ambassade in Guatemala

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Guatemala en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ​en het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com