Inburgeringscursus in Thailand - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Thailand.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Thailand.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
In Thailand is de meest bekende en vooraanstaande instelling op het gebied van Nederlands leren en Nederlandse taal en inburgeringscursusussen het Dutch Culture Center in Bangkok. Opgericht in 2006 door een Thais/Nederlands echtpaar heeft deze instelling inmiddels ruim 1300 thaise partners van nederlanders met succes voorbereidt op het inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade. Inmiddels werkt het Dutch Culture Center uitsluitend via het internet. Onderstaand kunt u een demo video bekijken over onze werkwijze en gratis voor elk examenonderdeel een oefen-examen proberen.

Gratis Toegang eerste 3 lessen inburgeringscursus Dutchtutor

Gratis Oefentoetsen KNS ( de 100 Foto-vragen )

Gratis Proefexamen-Toets gesproken Nederlands

Gratis Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Dutch Embassy in Thailand
Nederlandse Ambassade in Thailand

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Thailand en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ‚Äčen het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com