Inburgeringscursus in Nigeria - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Nigeria.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Nigeria.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Engels en Frans voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Nigeria voor de aanvraag van een MVV visum.

MVV visum aanvragen in Nigeria
MVV visum aanvragen in Nigeria Abuja - Basis Examen Inburgering (Inburgeringsexamen buitenland)

Dutch Embassy in Nigeria
Nederlandse Ambassade in Nigeria

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Nigeria en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ‚Äčen het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com