Inburgeringscursus in Honduras - Nederlands Leren


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Honduras.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Honduras.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Spaans voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Honduras voor de aanvraag van een MVV visum.


Privé-les: Inburgeringscursus via Skype voor Spaanstaligen

Dutch Embassy in Honduras
Nederlandse Ambassade in Honduras

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Honduras en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ​en het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com