Inburgeringscursus in Rusland - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in Rusland.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in Rusland.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het russisch voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in Rusland voor de aanvraag van een MVV visum.

Examenmvv.ru
Inburgeringscursus Rusland via CD Курс подготовки к экзамену MVV.

Rasvjet Nederlandse Les voor inburgering en MVV
Voorbereiding examen inburgering en MVV.

Dutch Embassy in Rusland
Nederlandse Ambassade in Rusland

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in Rusland en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ​en het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com