Inburgeringscursus in de Filippijnen - Nederlands Leren -


Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen.

U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in de Filippijnen.

Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus en Nederlands leren in de Filippijnen.

Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch MVV
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het engels en Tagalog voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade in de Filippijnen voor de aanvraag van een MVV visum.

Asian Center for Foreign Languages
Individual Instruction, Corporate Training, Translation, Interpretation, Language Testing & Assessments 1406-B West Tower, PSE Center (Tektite) Ortigas Center, Pasig City Manilla 633-0722 / 633-0712

The Bridge Language Institute
17.N Burgundy Corporate Tower,Sen. Gil Puyat Ave. - Makati City, Philippines
Phone: 632 8563585 -Fax: 632 8563220

Center for Multicultural Studies, Inc
Language Instruction in major foreign languages - Group Class, Center for Multicultural Studies, Inc. - DCL House 4/F 2598 Manchas St.Brgy. Sta. Cruz, Makati City - Tel/Fax Nr.: (02) 898-37-18

Dutch Embassy in de Filippijnen
Nederlandse Ambassade in de Filippijnen

Inburgeringscursus buitenland

Indien u een buitenlandse partner heeft in de Filippijnen en u wilt voor haar/hem een MVV/TEV aanvragen dan zal hij/zij het inbugeringsexamen buitenland moeten doen in het land van herkomst.

Inburgeringscursus Online

Er zijn in vele landen aanbieders van de inburgeringscursus buitenland, maar er is ook een mogelijkheid om de cursus online te doen.

Wilt u meer weten over de online inburgeringscursus ter voorbereiding op het basisexamen inburgering buitenland ​en het Nederlandse inburgeringsexamen bezoek dan de website van www.dutchtutor.com