Learn dutch

  
  Nederlands leren en Inburgeringsexamen Buitenland. U wilt een MVV visum aanvragen. Daarom moet u de Nederlandse taal leren. U moet ook leren over het wonen en werken in Nederland. Het inburgeringsexamen bestaat uit gesproken Nederlands en Kennis Nederlandse Samenleving. Als u voor het examen bent geslaagd, kunt u een MVV visum aanvragen. U kunt een inburgeringscursus volgen om de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te leren kennen. U volgt een online inburgeringscursus of u kunt Nederlands leren bij een school in land van herkomst.
 

Inburgeringscursus in Guatemala - Nederlands Leren

 
  

              Onderstaand vind u adressen voor een inburgeringscursus in Guatemala.
                Aanbieders inburgeringscursussen en Nederlands leren.

 
 
Inburgeringscursus - Nederlands Leren - Basisexamen Inburgering
 
Inburgeringscursus Online door DutchTutor.com Learn Dutch
Nederlandse inburgeringscursus vanuit het Spaans voor het behalen van het Inburgeringsexamen bij de Nederlandse Ambassade voor de aanvraag van een MVV visum.
Prive Lerares Esther Mijn naam is Esther. Ik heb mijn Master studie (Algemene Cultuurwetenschappen) aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Ik ben geboren in Nederland maar woon sinds vier jaar in Guatemala Stad. Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring in het geven van Nederlandse les (om het inburgeringsexamen te halen en/of de taal te leren). Ik heb veel geduld en mijn leerlingen slagen over het algemeen met goede resultaten. Ik heb vooral ervaring in het geven van les aan Spaanstaligen, maar ik spreek ook vloeiend Engels.

Privé-les: Inburgeringscursus via Skype voor Spaanstaligen.


 

Learn Dutch - MVV